Her kan du se nogle af de anmeldelser, som vores fantastiske brugere igennem tiden har sendt til os. Læs om deres erfaringer med vores produkters lindring af varmeknopper, rød numse, baby eksem, tør og irritabel hud, børne skoldkopper og andre hyppigt forekommende hudgener. Flere anmeldelser kan findes på KRAES’ facebook side.

Disclaimer: Nedenfor kan du læse om vores brugeres erfaring med KRAES-produkter i forhold til allergi.
Alle KRAES-produkter er blevet sikkerhedsgodkendt i henhold til EU-reglerne, men der er endnu ikke foretaget tilstrækkelige kliniske undersøgelser, der påviser, om KRAES-produkterne har en gavnlig virkning i forhold til allergi, hvorfor en sådan virkning er udokumenteret. Nedenstående er derfor alene udtryk for den enkelte brugers erfaring og overvejelser vedrørende vore produkters eventuelle virkning i forhold til allergi.

… aldrig har min søns hud været blødere eller finere!

Jeg sværger til Kraes! Vi bruger den med kokos, og aldrig har min søns hud været blødere eller finere! Han lider at knopper/tør hud på bryst og kinder, og ved at bade i Kraes bare 2 gange om ugen, behøver vi ikke at smøre ham med creme! Den lindre så fint rødmen, og han er silkeblød når han kommer op af badet. Yderligere hjælper det eminent på rød numse! Hvis man kune være fortaler for Kraes – havde jeg søgt jobbet for længst :o) jeg anbefaler til alle!

Alberte Sand

Jeg har også flere gange brugt det som pasta til skoldkopperne …

Kære KRAES folk ?
indenfor de sidste 3 uger har begge mine børn simpelthen haft skoldkopper. De har nærmest ikke gidet andet end sidde i badekarret med havre og kokos bad, da de begge har været meget irriteret af de mange kløende skoldkopper. Min datters skoldkopper er nu væk, men hun har efterfølgende haft mange tøre hudområder. her har jeres produkt igen hjulpet. Jeg har også flere gange brugt det som pasta til skoldkopperne og de meget tøre hudområder. Min søn har også en del eksem på kinderne, som det også har hjulpet på. tak for et lækkert produkt som kan bruges med god samvittighed. Jeg syntes dog hurtigt det kan blive meget dyrt, da jeg den sidste måned har brugt omkring 1150 gram. men skønt produkt ?

Therese

… og så gør det underværker for tør hud og rødme!

Jeg var så heldig at vinde Baby Kraes babybad til min lille pige som er en måned gammel. Hun fik sit første Kraes bad i dag med dødehavssalt og hold nu op et lækkert produkt. Jeg er stor fan og kommer helt sikkert til at bade hende i Kraes babybad fremover. Dejligt at sænke sin lille baby ned i et lækkert økologisk og sæbefrit bad med god samvittighed og så gør det underværker for tør hud og rødme! Tak for er skønt produkt.

Maria Korup

Det er så lækkert!

Jeg har prøvet KRAES babybad med dødehavssalt til min søn på næsten to. Det er så lækkert! Det dufter dejligt at havre, vasker selv det værste gris væk og så efterlader det min søns hud så lækker blød. Jeg har haft brugt olie eller fedtcreme på hans lår, da han har det med at få lidt tørre pletter – men det har jeg ikke brugt efter at han er begyndt at bade med KRAES. Helt klart 5 stjerner herfra – så lækkert at selv jeg vil bade i det (mangler desværre et badekar).

Anette Bundsgaard

… det giver en ro indeni os når vi bader vores børn i noget der er så lækkert

Vi i Mødregruppen er meget tilfredse, det giver en ro indeni os når vi bader vores børn i noget der er så lækkert. Jeg testede det på min store dreng på 3 år som lider af børneeksem, og det er fantastisk!

Mette Bødtcher

Hos os har vi Line på 1 1/2 og Sofie på 5, begge med slemt børneeksem …

Hos os har vi Line på 1 1/2 og Sofie på 5, begge med slemt børneeksem.. Tidligere har vi ikke kunne finde et badeprodukt som ikke enten den ene eller anden har fået ekstra tør hud af, så udgifterne til bad og dyre cremer har altid været høje.. Lykken var da jeres bad kom ind af døren.. Allerede efter første tur i badekarret kunne vi se markant forbedring i begge pigers hud, efter 3 gange kan den yngste nu nøjes med at blive fedtet ind i “almindelig fed creme” efter bad i stedet for apotekets dyre cremer.. Der er ingen tvivl om i har et fantastisk produkt, og jeg har allerede nu anbefalet Jer til ALLE – også dem som ikke selv har bemærket hvor fine pigerne er blevet i huden ? Tak fordi der findes mennesker som Jer som gør noget godt for vores børn..

Camilla Lykke Sørensen

… et bad med Kræs gjorde underværker …

Jeg har været en af de heldige, som har delt ud i min mødregruppe så fedt, at I giver muligheden for at forkæle og teste jeres produkter

Og så har jeg testet, og det er bare et super lækkert produkt, som afhjælper rød hud jeg har et varmt barn, som bliver rød alle steder på varmen, og et bad med Kræs gjorde underværker så her fra er der masser af ❤❤

Mie Linnebjerg Bech

Vores søn fik Børneeksem da han var 10 mdr. …

Kære KRAES.
Vi vil gerne dele vores historie. Vores søn fik Børneeksem da han var 10 mdr. Vi smurte med hormoncreme kure, og fed creme dagligt, men så snart det var begyndt at gå i ro så blussede det op igen. Det var meget kløende og irriterende for ham. Nu har vi fundet kombien der virker: Hyppige bade med KRAES efterfulgt af fed creme. Vi har både med kokos og Dødehavssalt

Mikkel

Bæbserne bliver ikke udtørrede og irriterede i huden som ved sæbe …

Mødregruppen fra Århus N takker mange gange for de lækre prøver i sendte til os! Vi ville lige benytte muligheden for at fortælle om vores oplevelser. For det første er alt altid vigtigt at benytte sig af produkter der er bedst for vores børn, så vi giver dem den bedste start på livet. Det at vi kunne være helt rolige ved at i har styr på hvad der kommer i badet – gør at vi kan koncentrere os om at gøre oplevelsen sjov og hyggelig. Det bedste ved jeres badeprodukter er, at de placerer sig perfekte i hullet mellem sæbe og olie. Bæbserne bliver ikke udtørrede og irriterede i huden som ved sæbe, men heller ikke så olierede, så man kan være bange for at smutte mandler når de skal mingeleres rundt nede i badet og på vej op! Duften er mild og vandet føles dejligt blødt.

Sandra Skovsgaard

Havde vi bare kendt til det her for to år siden!

Tak for jer! Her i familien har vi storebror på 2,5 år, som siden han var 3 måneder gammel er blevet behandlet med alverdens hormoncremer pga eksem på hele kroppen. Da lillesøster kom i oktober, frygtede vi, at vi skulle samme tur igennem. Nu er lillesøster blevet 5 måneder og er begyndt at få eksemudslet som sin storebror. I dag har vi badet hende i jeres lækre Dødehavssalt og efter kun 10 minutter i badet kan vi se en betydelig forskel og vi kan forhåbentlig skåne hende for de samme mængder hormoncremer, som storebror blev udsat for. Havde vi bare kendt til det her for to år siden! Jeg kan iøvrigt tilføje, at babybadet også har stor gavn på mine eksemramte hænder, når jeg bader børnene. Det er ren win/win

Marie

Det er simpelthen det lækreste baby bad produkt jeg har brugt

Det er simpelthen det lækreste baby bad produkt jeg har brugt. Resten af familien prøvede også at tage et lille fod bad i en 1/2 pakke og det var de blødeste og lækreste fødder vi fik. Så helt klart en stor fornøjelse og Maks stjerner herfra.

Heidi Laustsen

Vi er vilde med Kraes

Man behøver slet ikke sæbe eller olier når man bruger dette produkt, den med havre og dødehavssalt, har allerede mindsket min søns kontakteksem rundt om munden og vi har brugt det 3 gange. Fugter også huden skønt, så man behøver ingen cremer efter bad. Vi er vilde med Kraes.

Jeannie Lehmann Becker

… og så er hendes eksem helt forsvundet efter 1 år med 100 forskellige creme! Wow det er fantastisk!

Min mødregruppe fik tilsendt prøverne, og da jeg havde prøvet den med kokos var jeg solgt! Min datters hud har aldrig været så blød og lækker som den er nu, og så er hendes eksem helt forsvundet efter 1 år med 100 forskellige creme! Wow det er fantastisk!

Simone Rosengaard

Jeg har lige bestilt noget mere!

Min dreng på 7 mdr har meget slem eksem og det har været et helvede at bade ham. Men efter brug af jeres babybad har han elsket at komme i bad. Og hans hud er blevet totalt blød ?. Jeg behøver ikke at smørre ham med dvs cremer. efter bad. Jeg har lige bestilt noget mere!

Julie Fjelde

… huden er bare så blød og kroppen er frem for alt ren

Overskriften må være: blødhed, renhed og stadig skøn duft af baby!

For at sige det mildt, så er vi svært begejstrede for jeres lækre produkt i vores gruppe. Vores søde drenge og piger er rundet det 1. år og kan efterhånden være ret beskidte efter en dag i vuggestuen, og vi kan derfor ikke altid nøjes med rent vand mere. Vi var derfor spændte på hvordan dette ikke sæbebaserede produkt ville tage imod opgaven. Men ingen grund til bekymring, produktet opløses let i vandet, det dufter lidt, men overdøver ikke babyduften efter badet, huden er bare så blød og kroppen er frem for alt ren.

test i mødregruppe

… allerede efter 1 bad blev knopperne tydeligt reduceret

Min søn blev født med en masse røde knopper på hele kroppen. En kvinde fra min termins-mødregruppe havde fået prøver fra jeres produkt til os, og allerede efter 1 bad blev knopperne tydeligt reduceret, som vist på billedet. Vi brugte de 3 prøver der fulgte med også var knopperne væk. Vi stoppede derfor i en periode med at bruge Kraes, men da han så fik knopperne igen måtte jeg fluks ind og bestille en pakke. Nu bader vi KUN i Kraes, og min søn har ikke haft røde knopper eller plamager siden. Min datter på 2 år har lige haft feber, hvilket resulterede i et feber udslæt, og tænkte derfor at give Kraes et forsøg på hende. Efter 1 bad var udslettet væk…Vi er kæmpe tilhængere af Kraes herhjemme, og anbefaler til alle!

Alberte

En lille fin detalje med den bette træklemme og lille træske 🙂

Vi har i dag prøvet babybadet med kokos, det er så lækkert. En lille fin detalje med den bette træklemme og lille træske 🙂

Tak for en fed præmie, og for rigtig hurtig levering.

Vil klart anbefale det til andre.

Louise Tang Hansen

Begge produkter efterlader min baby blød, glad og utrolig veltilpas…

Da jeg var baby, vaskede min mor mig med almindelig babyshampoo. Det fik mit hår til at falde af i store totter (med hårsække i). Det betyder, at jeg stadig den dag i dag (som 33-årig) har flere bare pletter i min hovedbund. Jeg prøvede at bruge alm. børneshampoo til min datter i starten, men hendes hud blev så knastør, at vi har døjet med det i mange måneder herefter + efter hun har fået hår, så tør jeg ikke efter min knap så gode historik med disse shampooer. Og babyolie gør hende så mærkeligt olieret bagefter. Så jeg gav op og badede hende blot i vand. Så jeg blev mildest talt begejstret, da jeg så jeres opslag på Facebook – imponerende, at I kunne spotte mit behov, før jeg selv var klar over, at det netop var jeres produkt, jeg manglede 🙂 Begge produkter efterlader min baby blød, glad og utrolig veltilpas…og måske vigtigst af alt: Mor er rigtig tryg ved at bade hende i det!

Mødregruppe fra Ballerup

efter badet ses ingen rødme og eksemen er lindret med god effekt efter et døgns tid

Nu til det aller bedste. 2 af gruppens medlemmer døjer med børneeksem en især på kroppen, en anden især i ansigtet. Vi har prøvet alt fra fed creme i dyre domme, (bl.a. Kan den ene ikke tåle A-Dermas havrebaserede eksemcreme), hormoncreme, imunforsvarscreme, saltbade, udelukkelse af fødevarer med mere, uden det store held indtil videre, men med KRAES babybad kan vi se en umiddelbar lindring af huden. Huden kan have lidt rødme inden bad, men efter badet ses ingen rødme og eksemen er lindret med god effekt efter et døgns tid. Vi ved godt det ikke fjerner eksemen eller årsagen, men det er bare så meget rarere at se på en lækker glad unge uden røde knopper i ansigtet, hvor alle spørger, hvad det er de har der på kinderne. Det er nemt lige at tage en vaskeklud og gnide kinderne en smule med badevandet inden afslutning. Så tusind tak for den opdagelse! Vi 2 kommer ikke til at slippe produktet sådan lige.

Test i mødregruppe

Både storebror på 4,5år og lillesøster på 8 måneder er hårdt ramt at børneeksem. Efter et godt råd indkøbte vi Kraes Babybad med dødehavssalt og jeg er mildest talt imponeret over effekten! Lillesøster har fra fødslen haft eksem på lår og hænder og meget tør hud, og efter ca. 1-2 måneder er hun helt fri! Nu har hun endelig dejlig babyblød hud! Storebror har samme symptomer, og hans eksem har også ændret sig markant. Største ændring for ham, er at han ikke længere er så generet af kløe!
Før og efter billeder taler for sig selv mht. lillesøster. Desværre har jeg ingen før billeder af storebror! Kraes Babybad vil fra nu af være fast sortiment på vores badeværelse!

Ditte

Den ene af vores drenge har haft noget eksem der nu er i bedring efter at brugt havre-kokosen. Fantastisk!!

Folk var lidt skeptiske – det lød lidt mærkeligt at bade sit barn i havre…Men vi begav os ud i det. Da vi hældte posen i vandet var det da også lidt mærkeligt og klumpet. Vi gav ikke op, og fik rørt det godt ud. Ned i vandet med baby – og så gik det jo som det jo nu gør med baby i bad. Men hold da op hvor blev vores babyer fantastiske bløde!! Altså sådan virkelig på ny bløde…. Den ene af vores drenge har haft noget eksem der nu er i bedring efter at brugt havre-kokosen. Fantastisk!! De første pakker er allerede bestilt – og vil elske at få flere fordi det her en keeper.

Mødregruppen fra Ringsted

Det er nemt at dosere i badekarret

Selv har jeg en datter med sart lys hud, og hun er let rødhåret. Hun har lidt af tør skællende hovedbund, knopper på kroppen, som kom af ukendte årsager, vi har været til hudlæge med hende, som blot har informeret os omkring den sarte hud, og at hun netop ikke måtte bade i sæbe. Derfor kontaktede jeg mødregruppen, da jeg så jeres tilbud om test af jeres produkt, og kan informere jer om at de første 2 pakker KRAES Babybad allerede er indkøbt. Herhjemme er vi glade for produktet. Det er nemt at dosere i badekarret, opløses fint i vandet, der er ikke sæbe i, så min datter kan endelig få et rigtigt bad uden brug af sæbe og andre skadelige kemikalier, så jeg føler hun bliver rigtig ren med god samvittighed, og det er dejligt at der ikke er behov for at skylle efter med vand.

Tine Lykke Warmberg

Hver gang han kommer i bad er alt væk … Det er fantastisk! ?

Min dreng på 5 mdr har den sarteste hud og slår ud ved det mindste. Har ikke kunnet bade ham i noget som helst udover vand, som jo alligevel ikke hjalp. Diverse cremer gjorde heller ikke en dyt, hverken dyre eller billige. Hørte så om dette produkt og måtte simpelthen bare prøve. Da det kom, smed jeg ham i bad med det samme og tænkte hvad!?, da det faktisk lige efter badet var væk! Tænkte at det måtte være et sammentræf, men niks! Hver gang han kommer i bad er alt væk og nu vil jeg simpelthen ikke gå tilbage til noget andet. Det er fantastisk! ?

Nadja

Victoria har døjet med varmeknopper og tør hud … og efter kun to bade med saltet, er begge dele forsvundet som dug fra solen

Kære Babykraes. Vi siger tusind tak for at vi måtte prøve jeres skønne produkter på vores små guldklumper. Vi er alle helt vilde med badesaltet, det er et skønt produkt som fuldkommen lever op til de forventninger vi havde til det. Det oser jo af babyluksus. Nogle af de udtalelser der var på det var:

Mette: Det badesalt det er jo vild lækkert. Aiya bliver så dejlig blød og dufter dejligt bagefter. Så er det også et stort plus at saltet opløses så hurtigt 🙂

Winnie: Både Smilla og Oliver har badet i det og deres hud blev så dejlig blød og lækker!! Kan varmt anbefales og skal helt klart have bestilt mere hjem.

Marlene: Victoria har døjet med varmeknopper og tør hud her i sommers, og efter kun to bade med saltet, er begge dele forsvundet som dug fra solen. Dette produkt skal helt sikkert, være en del af vores faste produkter på vores badeværelse 🙂

Så vi siger mange mange tak for at vi måtte få lov til at prøveteste jeres dejlige produkter 🙂

Mødrene Mette, Lone, Winnie, Jin og Marlene

Vil til enhver tid anbefale jeres produkt

Kære jer.. Tusind tak igen for det skønneste produkt.. Min datter er ramt af skoldkopper, og har så mange.. Vi bader i kræes babybad, og da hun har siddet 10 min ca. kom smilet igen på hendes læber.. Hun sagde selv det var så dejligt og at det nu ik klør så meget mere ♡. Tak igen.. Vi venter i spænding på flere nye produkter.. Vil til enhver tid anbefale jeres produkt, og stille op til test ?

Maria

Vi fik slet ikke brug for den receptpligtige svampemiddel!!

Her kommer vores historie, som jeg synes er ret fantastisk og tankevækkende! Vores søn på 2,5 år havde været til ridning og havde fået ringorm – hvilket er en svampeinfektion i huden. Hos lægen fik vi et svampemiddel på recept, men jeg vidste at svamp og salt er en dårlig kombi, så jeg prøvede først om jeres Babybad med havsalt kunne tage svampeinfektionen! Det kunne det!!! Vi fik slet ikke brug for den receptpligtige svampemiddel!! To bade med jeres pulver og ringormene var væk ?☺️??

Ane Amalie

Før havde hun ru og tørre plamager af børneeksem på ryg, mave og arme…

Synes lige i skal se en forskel efter vi er begyndt at vaske Emilie med jeres vaske med havre og dødhavssalt ?
Før havde hun ru og tørre plamager af børneeksem på ryg, mave og arme… og i dag er der intet.
Vi fik hormon creme ved lægen, som ikke virkede overhovedet, det blev bare værre og værre… Så prøvede jeg jeres vask, da jeg fik afvide at jeg ikke måtte bruge olie og sæbe… og nu 4-5 uger efter er alt væk ??? Jeg nejer og bukker for et fantastisk produkt ?

Kristine

Det er utroligt, hans hud er ufattelig lækker og blød

Jeg har ikke brugt sæbe på Valdemar i over en måned nu, og hans hud er SÅ lækker. Før var jeg nød til at smøre ham ind i cremer efter hvert bad. Det har jeg ikke gjort siden KRAES kom i vandet, og sæben blev smidt ud. Det er utroligt, hans hud ufattelig lækker og blød.

Blogger Anne Cathrine Bro

Vil du vinde hele vores babyserie til en værdi af 827 kr?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag. Alle medlemmer af det nye nyhedsbrev er med i konkurrencen. Vinderen trækkes mandag d. 3 februar.

Tak for din tilmelding. Vi trækker vinderen over nyhedsbrevet mandag d. 3 februar.