Køb for 250,00 DKK mere og få gratis fragt.

BETINGELSER & VILKÅR

Når du handler på babykraes.dk, handler du med BABYKRAES ApS og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster fra 34 DKK og der er fri fragt på ordrer over 250 DKK.

Alle bestillinger leveres med GLS.

Vi leverer ikke til andre lande end Danmark

RETURNERING AF VARER

Når du handler på babykraes.dk har du altid 30 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at plomberingen er intakt og emballagen er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
BABYKRAES ApS
Guldsmedegade 26b
8000 Århus C
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt en leveringstid på 1-3 hverdage.

Under kampagner og højtider må der forventes en leveringstid på op til 5 hverdage.

 

IKKE AFHENTEDE PAKKER

Som kunde ved babykraes.dker man selv ansvarlig for at leveringsoplysninger er korrekt på ordren, specielt email-adresse. Hvis email-adressen er forkert vil man ikke modtage track & trace nummer, samt besked fra GLS om afhentning af ordre. Når en pakke ikke er afhentet til tiden vil pakkeshoppen sende pakken retur til babykraes.dk. Når vi modtager en pakke, som ikke er hentet til tiden vil den bliver lagt til opbevaring. Der bliver ikke givet besked til kunden ved modtagelse af en ikke afhentet pakke.

REKLAMATION

Hos BabyKraes.dk har du altid 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Reklamationen skal naturligvis være berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug (herunder brug efter udløbsdato) af produktet eller anden skadevoldende adfærd. 

BETALING

Betaling kan foretages med MobilePay, Visa/Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK),inklusiv 25% moms, og betalingen trækkes på kortholders konto, når varen afsendes.

Der er også mulighed for at betale via almindelig bankoverførsel. Kontakt venligst KRAES babybad for yderligere information på ml@babykraes.dk.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og BABYKRAES ApS - herunder fortolkning af BABYKRAES ApSs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

 

 

Hvis du fortsætter med dit besøg på vores webshop, accepterer du vores brug af cookies