Køb for 250,00 DKK mere og få gratis fragt.

'SPØRG KRAES'

Her kan du måske finde svar på nogle af dine spørgsmål vedr. KRAES babybad produkter. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at anvende feltet til højre.

 

Nej. Selvom vores produkter lever op til alle retningslinjer for at kunne bære allergimærket, har vi grundet en høj omkostning for benyttelse, valgt at undlade at anvende "Den Blå Krans". Det er vigtigt for os, at kunne producere til en så lav pris for forbrugeren som muligt.

Vi bruger altid økologisk havre (ECOCERT) i vores produkter. Dødehavssaltet er også økologisk, hvilket betyder at det er 100% naturligt og ikke indeholder tilsætningsstoffer som fx antiklumpningsmiddel. Kokosmælken er ikke økologisk endnu. Dette er en mangelvare i øjeblikket, men vi arbejder hårdt på at finde en økologisk producent/leverandør. 

Ja, der kan forekomme klumper i produktet. Dette skyldes at vi ikke tilsætter antiklumpningsmiddel i KRAES babybad. Vi ønsker, at produktet skal være så naturligt som muligt. Husk altid at opløse pulveret under rindende (og albue-varmt) vand, knus eventuelle klumper mellem fingrene.

KRAES babybad er et naturligt alternativ til (udtørrende) sæbe. Der er ingen syntetiske overfladeaktiver i vores produkter. KRAES babybad indeholder naturlige saponiner, også kaldet sæbeurt, hvilke er mildt rensende.

KRAES babybad er udviklet med fokus på at pleje, lindre, forebygge, samt rense den sensitive baby/børnehud - uden brug af allergener, parfume, parabener (konservering) eller anden form for syntetisk kemi. Læs mere her...

 

De bærende ingredienser i KRAES babybad har dokumenteret helende/lindrende effekt på følgende hudlidelser/irritationer :

 

 • allergiske reaktioner

 • eksem

 • tør hud

 • udslæt

 • nældefeber

 • reaktion på insektbid

 • skoldkopper

 • brændenælde-reaktion

 • solskoldning 

 • bleudslæt

 • psoriasis

   

   

 • Opløs 1 skeful (ske vedlagt) havrebad i en lille skål med varmt vand. Påfør de ramte områder på huden og lad sidde i 5 minutter. Brus derefter let over med vand, og dup tør med blødt håndklæde.Husk at tilføre huden fugt inden for tre minutter efter badet, i denne tid er huden mest modtagelig.

  KRAES babybad er et naturligt produkt, og er 100% fri for allergifremkaldende ingredienser, parfumer, parabener (konservering) og syntetiske kemikalier.

  KRAES babybad har gennemgået en sikkerhedsvurdering og man kan, med ro i sindet, benytte badet dagligt, ugentligt eller efter behov. KRAES babybad kan tilføjes badet op til 2 gange dagligt, hvis hudirritationen giver meget kløe.

  Vi anbefaler dog at man i babyens 3 første levemåneder, udelukkende anvender lunkent vand, såfremt babyen ingen hudgener har.

  Tilsæt de angivne skefulde pulver (ske vedlagt) under løbende vand i babybadekarret, og opløs eventuelle klumper med fingrene. Lad din baby bade i ca. 10 minutter/større børn i 15-20 minutter Hav et godt tag i din baby, da både baby og bad kan være glatte. Efterskyl ikke med vand, da KRAES babybad har en beskyttende effekt. Dup babyen tør med blødt håndklæde. Din babys sikkerhed: KRAES babybad er kun til udvortes brug. Forværres din babys hudirritation; stop brugen af produktet.

  Op mod 30% af alle børn oplever hudirritation i forskellige variationer og intensitet, dog vokser de fleste børn fra deres hudproblemer igen.

  Babyhuden ejer endnu ikke den optimale bakterieflora til at til at beskytte mod mikroorganismer, hvorfor babyer kan have tendens til tør hud, kløe og andre hudirritationer. Ved tør hud, kløe, eller anden irritation kan KRAES babybad anbefales, da produktet er 100% naturligt, allergene-frit og netop udviklet med henblik på forebyggelse, samt lindring af hudproblemer hos babyer/børn.

  Hvis du oplever, at KRAES babybad er svært at opløse i vandet, så kan løsningen måske findes her:

  1. KRAES babybad skal opløses i albue-varmt vand.

  2. Det opløses allerbedst i rindende vand. Dvs. tilsæt pulveret på samme tidspunkt som du starter med at     hælde vandet i babybadekarret.

  3. Bruger du en bruser til at fylde badekarret med, så brug vandstrålerne til at 'knuse' eventuelle klumper.

  4. Klumper opløses nemt mellem fingrerne.

  Tilsættes KRAES babybad efter at babybadekarret er fyldt op med vand, så vil du højest sandsynligt finde det svært at opløse.

  I form af olier efterlader KRAES babybad en naturlig beskyttende barriere på huden. Skylles huden efter med vand, skyller man samtidig en del af disse olier af. KRAES babybad bidrager med at opretholde fugtigheden i huden, så den ikke bliver tør og kløende.

  Ja, naturligvis. Vær dog opmærksom på at opløse lidt mere pulver end i et babybadekar. Vi anbefaler ca. 6 skefulde (ske vedlagt) i et almindelig badekar.

  Hvis man har et barn med eksempelvis børneeksem, så anbefaler vi at man venter med brug af KRAES babybad med dødehavssalt, hvis eksemen er i udbrud. KRAES babybad med dødehavssalt kan svie i åbne sår, hvorfor det er bedst at vente indtil sårene har lukket sig.

  Sheasmør har så mange fantastiske egenskaber, men netop denne ingrediens er også meget følsom overfor fx temperatur. Det sker, at sheasmør desværre "gryner" - også kaldet "krystalisering". Dette er der dog ingen fare ved, produktet har stadig den samme kvalitet. 

  Er Baby Balm'en krystaliseret, så vil du mærke det som bittesmå knopper i balmen - når balmen opvarmes mellem hænderne, så smelter de igen.

  Du kan lave et lille vandbad, hvori du kan opvarme balmen og krystaliseringen vil forsvinde. Dette skal gøres ved langsom, svag opvarmning i en gryde (uden låg) med lidt vand, vandet må ikke koge eller komme i produktet. Når balmen er smeltet, tages den op og derefter lader du den nedkøle ved stuetemperatur.

  Dit spørgsmål E-mail-adresse
  Hvis du fortsætter med dit besøg på vores webshop, accepterer du vores brug af cookies