Havre

Kort fortalt er kolloid havre en ekstremt fintmalet havre, der fremstilles af hele havrekerner. Når den kolloide havre tilsættes badevandet, skabes der en mælkeagtig dispersion, der forhindrer havren i at falde til bunds i badekarret.

Havre indeholder saponiner, som er naturens egne “sæber”. De fjerner skidt og døde hudceller fra porerne og efterlader huden silkeblød. Ordet saponin stammer fra det latinske navn for sæbeurt “saponaria officinalis“.

KRAES babybad anvender en finsk havresort ved navn ”Peppi”, der har et betydeligt højere indhold af beta-glucan end andre havresorter. Beta-glucan fugter og danner en beskyttende barriere på huden, uden at tilstoppe porerne.

 

Hvilke egenskaber er havre kendt for?

  • Afhjælper kløende hovedbund
  • Kløestillende og antihistamine egenskaber
  • Lindrer rødme og reducerer inflammation/hævelse
  • Normaliserer en pH-værdi i ubalance; reducerer kløe
  • Fugtgivende

 

Kolloid havre findes i følgende produkter:

KRAES babybad – havre & kokos
KRAES babybad – havre & dødehavssalt
KRAES baby balm

 

Havreolie findes i følgende produkter?

I de tilfælde, hvor vi ikke kan tilsætte kolloid havre i vores formula, anvender vi i stedet havreolie, som har samme aktive stoffer.

KRAES pleje & massage
KRAES baby balm
KRAES glade kinder
KRAES glade læber

 

Er der bivirkninger ved brug af havre?

Havre har en lang tradition for sikker brug i hudpleje. Der har dog været enkelte rapporteringer om overfølsomhed ved brug af havre, derfor bør du undgå havre i alle former, hvis du efter brug oplever rødme, irritation eller forværring af eksem. Er du i tvivl, spørg en læge til råds.

 
Vores havre er COSMOS approved/100% naturlig,

Vil du vinde hele vores babyserie til en værdi af 827 kr?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag. Alle medlemmer af det nye nyhedsbrev er med i konkurrencen. Vinderen trækkes mandag d. 3 august.

Tak for din tilmelding. Vi trækker og kontakter vinderen mandag d. 3 august.