Køb for 250,00 DKK mere og få gratis fragt.

Hvad siger sundhedsplejersken om KRAES babybad?

 

For et par uger siden blev vi kontaktet af sundhedsplejerske, og forfatter til bogen Naturligt sunde børn, Anette Straadt.

 

Anette driver sitet Æblebørn.dk, hvor hun via sin faglige viden, rådgiver forældre til at træffe sunde naturlige valg. Det var netop med tanke på vores naturlige tilgang til hudpleje at Anette kontaktede os for at høre mere om KRAES babybad.

 

Som forældre til et allergibarn erfarede vi hurtigt at intet produkt på markedet ville kunne kurere vores datters eksem/nældefeber, men at vi primært skulle se på kosten, hudplejeprodukter, vaskemidler og ikke mindst hvilke materialer og kemikaier som vores datter kom i kontakt med. Vi ønskede samtidig at skabe et lindrende og sæbefrit badeprodukt, så vi ikke konstant kørte i ring med udtørrende sæbe, og efterfølgende fugtgivende olier.

 

På under 6 måneder med en mere ren kost, samt fokus på allergener, parabener, e-numre og syntetisk kemi, faldt intensiteten af vores datters hudproblemer med 70-80 procent!

 

Det er netop de naturlige valg, og det holistiske syn på vores børn som Anette Straadt er fortaler for, hvorfor det er en KÆMPE ære at hun netop har postet en stor anbefaling af KRAES babybad på Æblebørn.dk

http://www.aebleboern.dk/kraes-eksem-toer-hud

 

Vi er i øjeblikket igang med at nærlæse Anettes Straadts bog Naturligt sunde børn, for at få inspriration til yderligere ændringer i hverdagen, i håb om at komme vores datters eksem og nældefeber helt til livs.

Bogen kan findes her :

http://www.aebleboern.dk/bogen/

 

Som medlem af Anette Straadts Klub Æblebørn kan du få hele 20% rabat på KRAES babybad.

Hvis du fortsætter med dit besøg på vores webshop, accepterer du vores brug af cookies