Kokos

Vores kokosmælkpulver er udvundet af kokosnødder fra Filippinerne. For at udvinde kokosmælk bliver den friske kokosnød flækket og blandet med vand. Herefter trykkes, filtreres og til sidst spraytørres kokossen, så der dannes et fint pulver, der let opløses i badevandet.

Udover at kokosmælkpulver har en skøn og beroligende duft, så har det også andre egenskaber. Kokos afhjælper den dehydrerede/irriterede hud ved at fjerne harmfulde bakterier fra huden og derefter tilføre masser af fugt, så huden genvinder sin elasticitet og sunde kulør. Kokosmælkpulver er rig på fedtsyrer, vitaminer, omega-3 og ikke mindst laurin, capryl- og caprinsyre, der er kendt for deres anti-mikrobielle og anti-fungale egenskaber.

Hvilke egenskaber er kokos kendt for?

  • Anti-mikrobielle og anti-fungale egenskaber
  • Indhold af fedtsyrer
  • Fugtgivende
  • Afhjælper irriteret hud
  • Fjerner harmfulde bakterier fra huden


Kokosmælkpulver findes i følgende produkter?

KRAES babybad – havre & kokos


Kokosolie findes i følgende produkter?

I de tilfælde, hvor vi ikke kan tilsætte kokosmælkpulver i vores formula, anvender vi i stedet kokosolie, som har samme egenskaber.

KRAES baby balm
KRAES glade kinder
KRAES glade læber
KRAES pleje & massage

 
Er der bivirkninger ved brug af kokos?

Der er rapporteret få tilfælde af overfølsomhed ved brug af kokosmælkpulver og kokosolie. Er du i tvivl, lav en patch-test på et lille hudområde, lad sidde natten over og afvent en eventuel hudreaktion.

Vores kokosolie er COSMOS approved/100% naturlig.
Vores kokosmælkpulver er COSMOS certified/økologisk og 100% naturlig.