Køb for 250,00 DKK mere og få gratis fragt.

KRAES gaveæske

279,00 DKK
Vi har samlet KRAES babybad, KRAES glade kinder og KRAES baby balm i en lækker gaveæske, perfekt til fødselsdagsgaven eller barselsgaven.
Varen er på lager - leveringstid 1-3 hverdage

 

Vi har samlet KRAES babybad, KRAES glade kinder og KRAES baby balm i en lækker gaveæske, perfekt til fødselsdagsgaven eller barselsgaven.

 

KRAES babybad:

KRAES babybad er udviklet med fokus på at skabe et naturligt og sæbefrit plejebad til småbørns sensitive hud. Vores basisingrediens økologisk kolloid havre fremmer en normal pH værdi, og opretholder en beskyttende barriere på huden, mens økologisk dødehavssalt og kokos har rensende, fugtgivende og beroligende egenskaber. KRAES babybad er selvfølgelig 100% fri for allergener og syntetisk kemi.

Indeholder 200 gr

 

KRAES glade kinder:

En naturlig og 100% økologisk pleje-stick, til daglig forebyggelse af hudirritation, forårsaget af vintervejr/frost, savl og sol. Lindrer tørhed i ansigt, sprukne læber, hudafskrabninger, solskoldning og insektbid. Rig på vitaminer, naturlige antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der beskytter, fugter og lindrer den sensitive hud.

KRAES glade kinder er fri for parfume, konservering, allergener, og parabener, hvorfor du med fordel kan lindre sarte brystvorter, uden at bekymre dig om hvorvidt dit ammende barn bliver udsat for unødvendig syntestisk kemi. Indeholder havreolie, kokosolie, sheasmør, mangosmør, castorolie, abrikoskerneolie, bivoks og intet andet!

Praktisk at have med i tasken, for nem og hurtig beskyttelse i vuggestuen/børnehaven, og på ferien.

Indeholder 30 ml 


KRAES baby balm:

I udviklingen af KRAES baby balm har vi haft fokus på det enkle og rene, hvorfor vores ingrediensliste kun består af 7 nøje udvalgte råvarer : abrikoskerneolie, kokosolie, sheasmør, bivoks, havreolie, kolloid havre, og castorolie.

KRAES baby balm er en blød og nærende balm udviklet med afsæt i vores helende natur. Vores økologiske ingredienser shea, kokos, abrikos og havre er kendte for deres egenskaber som både beskyttende, lindrende og fugtgivende.

Anvendes til daglig lindring af; tør hud, kløe, arp, bleudslæt, udslæt, insektbid, solskoldning, småsår, ømme brystvorter, m.m.

Indeholder 100 ml 

 

Bemærk at du kan kommentarsporet til ordren kan vælge om du ønsker en gaveæske med KRAES babybad med havre/kokos, eller KRAES babybad med havre/dødehavssalt.

Hvis du fortsætter med dit besøg på vores webshop, accepterer du vores brug af cookies